Saknad!

Hej Kitty!
Jag googlade en grej och råkade hamna här hos dig och fick ett riktigt hugg i hjärtetrakten av pur saknad. Oj vad jag saknar dig!!!
Tänk att man (jag) kan ha ett sådant uppdämt behov av att uttrycka sig, det är lite som att saker inte har hänt om det inte formulerats i ord. Dottern hade säkert haft mycket att säga om det, om språkfilosofi, jaget och identiteten, redan de gamla grekerna och allt det där. Själv nöjer jag mig med att njuta ohämmat av en interaktiv dagbok som kan svara. Hur ljuvligt är inte det?!
Jag måste verkligen ta och införskaffa mig en dator med fungerande tangentbord så jag slipper pekfingervals, som nu från iPaden, för jag är rädd att min tystnad beror på något så trivialt som ren och pur lättja.
Nå. Hursomhelst. Jag har massor att berätta för dig Kitty, fast det får bli en annan gång, men det var verkligen h e m s k t roligt att se dig!
Stora kramar så ses vi snart. Ok? ♥️

En reaktion till “Saknad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s