Baciller och premiärnerver

Ikväll är det premiär på den första av femton föreställningar med den roliga teaterkören. Jag kom ju in ett år senare än de andra i projektet så jag har bara haft den här terminen på mig att öva in repertoaren (20 sånger) för att inte tala om koreografin. Det börjar sätta sig nu, men vi hade verkligen mått väl av ett par repetitioner till. Som det är nu känns det lite som att vi antingen kommer ihåg hur vi ska gå och stå, eller hur vi ska sjunga. När det kommer till dansnumren är vi fortfarande en handfull som mer än varannan gång vänder oss åt fel håll och inte helt nödvändigtvis är på riktigt rätt plats när vi ska börja, vilket i värsta fall resulterar i seriekrock á la dominobrickor. Lägg en brakförkylning på det, med hosta, huvudvärk och mörk beslöjad whiskyröst så sammanfattar det nog stämningen rätt väl.

Fast det är vanvettigt roligt! Jag återkommer med rapporter när livsandarna vaknat en smula mera. Det vankas höstlov så jag hoppas hinna rapportera mera, både om teatern, om läsning/lyssning, att vara mor till en akademiker, om lägenhetsbygge, om kooperativt lärande, om teatersminkning, npf-diagnoser och skolans skyldighet att anpassa, försvunna läppstift, ouppfostrade hundvalpar, vänskap i datorspel, östrogenmirakel, viktväkteri och varför order om klassrumsbyten dagen innan höstlov kanske inte är en så strålande idé. Typ så…

I den bästa av världar har jag snart fått in en bättre rutin för bloggande och kommer att kunna skriva mera regelbundet (för jag saknar dig Kitty!!!) och i väntan på det hoppas jag du har överseende med mina oregelbundna nedslag.

Vi ses! 🎭😘

3 reaktioner till “Baciller och premiärnerver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s