Nödbroms

Jag hade inte mycket mer än skrivit förra inlägget förrän jag insåg hur dumt det lät. Nej, jag orkar såklart inte sjunga och koncentrera mig mellan 10 och 19.30 med bara kort lunch och kaffepaus. Jag smsade körledaren i kyrkokören att det inte blev någon Dvorak för mig idag och kände hur axlarna sjönk en decimeter.

Teaterkörsrepetitionen gick strålande. Vi betade av andra akten igår och första idag. Mest fokus på sången, men vi pratade oss även igenom manuset, övade repliker, hur vi ska gå och stå (eller dansa). Den viktigaste rekvisitan är tio skärmar med olikfärgade sidor som flyttas fram och tillbaka enligt ett, iallafall i mitt tycke, rätt komplicerat schema. Men det börjar ta form! Det som tidigare mest kändes som en konsert med lite halvkonstiga sketcher emellan tar nu form som en sammanhängande (jättebra) föreställning. Det är omtumlande, förvirrande, jättesvårt och superduperkul!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s