Balansgång

Den här helgen går helt i musikens tecken. Det är rephelg med teaterkören 10-16 både lördag och söndag med koreografi/ rekvisita som ska sättas, förutom själva sången. Intrikata små trevligheter som handlar om fingerdanser, flyttbara skärmväggar, blonda peruker och en lång toga med text på ena sidan. Samtidigt är det konsert med andra kören; Dvoraks Mässa i D op. 86, med orkester och solister, förutom oss i kören.

Om jag smiter lite tidigare från sång- och dansträningen och redan är ombytt, hinner jag, fast frågan är hur länge rösten håller, för att inte tala om huvudet. Det är en svår balans det där. Hur mycket roligheter orkar jag innan det blir för mycket? Båda sakerna är kul och ger energi, fast de kostar såklart också.

Som grädde på moset är det containerhelg i bostadsföreningen och dottern vill egentligen att vi ska tömma skräp för att kunna gå vidare med vårt ”flytta-runt-saker-och-byta-plats-på-rum-så-vi kan-göra-en-lägenhet-med-egen-ingång-till-henne-projekt”. Puh. Fast jag tänker att vi kan köra själva till tippen med grejer en annan dag och försöker att inte stressa upp mig, men jag oroar mig för att hon försöker passa på att slänga en massa saker som jag vill ha kvar medan jag inte är där och håller ett vakande öga.

Nå. Just nu ägnar jag mig åt bästa sortens prokrastinering och skriver till dig Kitty, istället för att leta fram lämplig lunchmat och damma av konsertstassen. För övrigt har jag krympt 7 kg, sedan terminsstart, eller när det nu var vi gick med i viktväktarna. Snart börjar det synas ordentligt. 😊

Vad hittar du på i helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s