Är du lat Kitty?

Jag misstänker nämligen att du är det. Eller också bryter jag mot någon oskriven bloggregel om hur mycket och hur ofta man får skriva inlägg. Jag tror nämligen att du bara läser det första, översta inlägget, istället för att klicka runt (som jag gör när jag läser bloggar). Flera gånger när jag skrivit olika saker, samma dag, kan jag se att det sista inlägget har många fler visningar än till exempel det näst sista.

Jag skrev ju tidigare om det här med kategorier och fick uppfattningen att du mestadels föredrar att jag delar upp det jag skriver om, i alla fall en aning mer, så det inte blir fullt så huller-om-bullrigt. Jag har börjat få kläm på det där med kategorier nu, även om de just nu är helt ogenomtänkta och borde heta något snitsigare än ”sett”, ”läst” osv… (Helst hade jag velat göra rubriker; tex ”kultur” och sedan underrubriker om tex teater, musik, litteratur [och kanske underrubriker även här, poesi, prosa, barn- och ungdomsböcker mm])

Fast det vete fåglarna om jag har lust att göra det Kitty, om du ändå bara läser det sista jag skriver…

Så hur är det egentligen Cyber-Kitty? Är du lat?


Ps: Nu har jag gjort ett litet test. Får se om du upptäcker vad det är… Ds

8 reaktioner till “Är du lat Kitty?

 1. JA! Jag är lat. Men nätet är också något för sig. Vi klickar hit och dit och kollar saker. Ofta väldigt snabbt och ytligt. Hur många gånger har jag inte nästan råkat svara fel på ett mejl för att jag inte har läst det ordentligt.

  Gilla

 2. Fast om du kollar statistiken sådär kan den vara falsk. Jag brukar komma hit via ett tillägg där alla nya inlägg syns (från många ställen). Då klickar jag på det översta/senaste från dig, kommer till din blogg, läser det, klickar mig till bloggens startsida, läser resten. Alltså i statistiken ett besök på senaste och ett på startsidan, inte på de andra inläggen, även om jag läst dem. Ibland läser jag saker direkt i feedly med, då blir det ingen statistik till bloggarna alls.

  Gilla

   1. Aha. Jag läste det. Fast kom bara på att Mårten Melin skriver lättläst, men det är nog för större personer. Jag läser mycket sällan högt nuförtiden, så har inte mycket att komma med.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s