Tonårsdöttrar & kaffekoppar

-Kan du inte vara snäll och ta ned din disk i köket, alla de goda kopparna är slut. (en, eller möjligen två koppar dyker upp, naturligtvis på diskbänken, inte i maskinen…)

-Har du tagit ned din disk, jag tycker det är så tomt i skåpet. (Dottern bedyrar att hon gjort så.)

Idag: ”Nu mamma har jag tagit ned alla koppar från mitt rum” (nöjd dotter med Ansvarsfullt Tonfall [hon har sökt jobb idag och känner sig vuxen])

Eftersom jag fortfarande saknade ett och annat (kinkig i värmen) gjorde jag en liten lov in i dotterns rum.

Det här fick jag ihop, och då har jag i n t e rafsat omkring och lyft på saker!!! 😱

3 reaktioner till “Tonårsdöttrar & kaffekoppar

  1. Ja, jag h ö r hur sur och trist jag låter, men det är varmt och så innerligt trist med detta vardagsgnat. Jag har världens bästa dotter; rolig, intelligent, vacker och sympatisk på alla sätt och vis. När andra oroar sig över att deras barn springer runt på stan och hittar på dåligheter, deltar min dotter i protestmarscher, leder feministiska bokcirklar och spelar (fint på) en massa instrument. Jag borde inte klaga.
    Men samtidigt slänger hon allt hon inte vill ha i en hög på golvet utanför sitt rum, tar mina kläder, kommer _alltid_ försent (till möten med mig, inte med kompisar) och strösslar runt med mat, disk och prylar överallt. Det är så urbota tråkigt att det där småttiga kommer emellan och ivägen för allt det fina och roliga!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s