Värmeslag & gastroskopi

Hej Kitty! Bildresultat för värmeslag

Jag har inte glömt bort dig, men det är så himla varmt att min hjärna tycks utbytt mot trögflytande gegga eller möjligen ludd av något slag. Imorgon bitti får du dock gärna tänka på mig för då ska jag göra gastroskopi. Tack och lov under narkos; jag har gjort det vaken en gång och det var det absolut värsta jag någonsin varit med om. ”Lite obehagligt” sade de innan, men jag fick totalpanik och föder hellre barn med tandvärk och blindtarmsinflammation samtidigt! Jag sade ungefär så till sköterskan som ringde för att boka in mig: Du får en sove-tid, sade hon raskt. Skönt!


4 reaktioner till “Värmeslag & gastroskopi

    1. Tack för omtanke och hållna tummar. Det gick bra; jag var röd och irriterad i både magsäck och matstrupe, (har ett brock på övre magmunnen och får refluxbesvär, dvs magsyra kommer upp i halsen när jag sover eftersom jag är både tjock och sover på mage) men har inte fått de ”farliga” förändringarna som min pappa hade (och i förlängning dog av). De kommer att skriva ut medicin och kalla mig på regelbundna (sov-)kontroller för att ha koll på att inget förändras. Jag var varken speciellt sjuk, eller så frisk att de tyckte jag var hypokondriker. Skönt båda delarna.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s