Husvagnsbröllop

Hej Kitty!

Jag har inte glömt bort dig, det har varit lite hektiskt bara. Imorgon åker vi hela familjen till en paradishörna av Öland där en av mina bästa kompisar gifter sig, för, inte första, men förhoppningsvis sista gången. Mycket att fixa och joxa med inför detta. Möhippan är avklarad med glans, men det återstår sånger som ska läras in, tal som eventuellt ska ha någon styrsel och inte riktigt helimproviseras och mitt i allt detta ska tonåringar ha hyfsat lämplig klädsel och vakna i rimlig tid så vi hinner hämta husvagnen (!) vi hyrt och ska sova i. Premiär för både mig och barnen. Jag ska försöka inte sjunga ”man ska ha husvagn” hela vägen i bilen, men lovar inget… Kul ska det bli i alla fall! ❤️

En reaktion till “Husvagnsbröllop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s