Kulturkollo!

Jag hittade just en rolig blogg som jag tänker följa! Så fort jag minns hur jag ska göra, kommer den att hamna sådär ute i kanten så det går att klicka sig dit. Kulturkollo heter den, och är en sammanslutning av åtta bloggare som skriver om stort och smått. Jag kommenterade just ett inlägg som handlade om Bonjour Tristesse och ett om Netflix Anne på Grönkulla-serie. Ytterligare ett inlägg gav tio läsluststips inför sommaren, vilka jag skall gå tillbaka och fördjupa mig i nu; jag ville bara snabbt ge dig det här läslusttipset först!


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s