Balans & växtkraft

Efter att ha cyklat över halva stan, varit på sommaryoga i parken och badat i havet var det härligt att komma hem till renskavsgryta och chokladpudding. Ja inte samtidigt alltså, utan prydligt efter varandra. Och så kaffe på det såklart. Och vispgrädde (det måste det vara för att maken ska bli nöjd). Det gäller ju att äta ordentligt när man fortfarande växer! Åh vad jag ska leva länge på den här nya centimetern! 

Vad har du gjort idag Kitty?


2 reaktioner till “Balans & växtkraft

  1. Jag har insett i sommar att jag nog inte helt tål mjölk. Så försöker utesluta det. Till min stora förtjusning är visst sån där pulverchokladpudding mjölkfri (om man blandar den med havremjölk/dyl). Varit glad för det sen jag läste det. Fast annars är det mest deppigt att försöka utesluta mjölk helt.

    Jag har hittat en ny författare som jag gillar. Så läste en liten bok av henne idag och cyklade till biblioteket (som ligger nära) och lånade några till av henne. Gunilla Brattberg heter hon. (Inte skönlitteratur, men inte svårläst.) Annars har jag mest smält bort i värmen + varit överens med katten om att åska utan att det blir regn och svalt faktiskt är helt onödigt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s